Voor de zekerheid…

We maken natuurlijk ook webshops!

We hebben het er al even over gehad. Jouw website is een online etalage. Hoe belangrijk is dat dan wel niet met een webshop? Letterlijk een online etalage waar mensen jouw producten (of diensten) kunnen bestellen.

Steeds meer ondernemers zijn op zoek naar andere verkoopkanalen. We zitten immers in een 24 uurs economie en men zou eigenlijk op elk moment van de dag iets moeten kunnen bestellen. Een webshop, jóuw webshop, zou daar een een ideale tool voor zijn!

De vraag of een webshop voor jou haalbaar is is simpel. Ja.

We helpen je graag op weg met jóuw webshop! We ontwerpen de shop, richten hem in en zetten je producten op de juiste plek. Klaar voor de start.

Ook de betalingen kunnen uiteraard via de shop verlopen. We kunnen diverse betaalmethoden installeren zoals iDeal, MasterCard  Visa en PayPal. De meest gebruikte betaalmethoden.

Het enige wat jij hoeft te doen is de bestelling in ontvangst nemen en verzenden. Doe er dan gelijk een leuk bedankkaartje bij en reken maar dat je koper volgende keer weer terugkomt.

Ben jij klaar om online te gaan ondernemen?

Een webshop is nu binnen handbereik!

Stel dat je een mooie winkel zou hebben in een winkelstraat. Hoe zonde zou het dan zijn als je bezoekers je etalage niet aantrekkelijk vinden? Datzelfde geldt natuurlijk voor een webshop! (en website) Ben jij er klaar voor om online te gaan ondernemen? Om jouw producten of diensten online te gaan verkopen? Bij Studio Carpe Diem helpen we je nu graag op weg. In deze bijzondere tijd is het belangrijk om zichtbaar te blijven. Informeer daarom nu naar de mogelijkheden voor jouw webshop. We helpen je graag op weg met jouw webshop en online ondernemen!

Waarom je webshop door Studio Carpe Diem laten realiseren?

Vormgeving én realisatie

We hebben vormgeving én realisatie onder één dak. Het beste van twee werelden. Niet alleen wordt uw webshop goed gebouwd, hij heeft ook nog eens de perfecte vormgeving.

Compleet proces

Uiteraard helpen we je met het hele traject. Dus de betaalmogelijkheden, koppelingen en je eigen assortiment. We zorgen ervoor dat jouw webshop bij livegang operationeel en gevuld is.

Optimale vindbaarheid

Als je webshop is opgeleverd dan begint het eigenlijk pas. Word je goed gevonden, bereik je je doelgroep wel? Met onze expertise en partners zorgen we voor de optimale webshop optimalisatie.

×

Hoi!

Klik op één van onze beschikbare medewerkers of stuur een e-mail naar info@studiocarpediem.nl

×