Aandachtig kijken naar jouw merk?

Op dit moment is het belangrijker dan ooit om jouw bedrijf product of dienst goed onder de aandacht te brengen en te houden. Zichtbaarheid is een van de belangrijkste pijlers voor jouw succes. Ziet jouw doelgroep jou, komen ze je tegen op de juiste kanalen, is jouw website goed vindbaar? Allemaal stuk voor stuk belangrijke vragen die je je zelf kunt afvragen. En op het moment dat je dan gevonden wordt, klopt alles dan? Is jouw profilering goed, draag je uit wat jouw doelgroep graag wil zien?

Bij Studio Carpe Diem helpen we je graag op weg met onze brandinganalyse! Net onder de rook van Rotterdam, in Hendrik-Ido-Ambacht vind je onze studio. Bij Studio Carpe Diem hebben we alle aspecten in huis; vormgeving, techniek en vindbaarheid.

Onze brandinganalyse: Is jouw logo niet goed herkenbaar? Is je website niet goed vorm gegeven? Is je zichtbaarheid niet in orde? Communiceer je niet op de juiste kanalen?

Succesvol ondernemen

Er zijn een aantal aspecten die belangrijk zijn voor jouw succesvol ondernemen. Is je logo dat wat het moet zijn? Een logo is vaak een eerste kennismaking met een bedrijf en moet er voor zorgen dat mensen een gevoel krijgen bij het bedrijf. Is het vriendelijk, moet het klassiek, is het duidelijk? Vertelt het jouw boodschap zoals je die zou willen? Samen met onze brandinganalyse lopen we deze aspecten allemaal langs.

Zijn we eenmaal voorbij het logo dan kijken we naar de rest van jouw etalage. Hoe verhoudt jouw website zich t.o.v. jouw concurrenten of t.o.v. jouw doelgroep. Als je eenmaal gevonden wordt, is jouw website dan representatief genoeg voor jouw business? Met een funnel analyse bepalen we de belangrijkste punten van jouw website en je onderneming. Komen deze overeen? Lukt het jou om business te genereren via jouw website? Niet? Waar kan dat dan aan liggen, vindbaarheid, vormgeving of informatie? Met onze brandinganalyse lopen we jouw website door.

Tips of trends?

Ook vormgeving en marketing zijn onderhevig aan trends. Op het gebied van vormgeving is het belangrijk om deze trends te volgen. Of juist niet? Passen deze trends wel bij jouw bedrijfsvisie. Laten we daar eens samen achter komen. Op het gebied van media zijn de trends misschien nog wel groter. Waar bevindt jouw doelgroep zich, op welk platform, welk kanaal? Is het verstandig om jouw doelgroep wellicht te bereiken met video’s op youtube? Stuk voor stuk vragen waar we dieper op ingaan.

Uiteraard alles onder het genot van een goede bak koffie of heerlijke cappuccino. Lijkt onze brandinganalyse iets voor jouw merk? Neem dan contact met ons op!

×

Hoi!

Klik op één van onze beschikbare medewerkers of stuur een e-mail naar info@studiocarpediem.nl

×