Over ons

De gezichten achter Studio Carpe Diem

Maak kennis met Studio Carpe Diem

Net onder de rook van Rotterdam én een klein stukje over de Moerdijk ligt onze Studio. Hiermee wordt gelijk duidelijk in welk gebied wij vooral actief zijn; Zuid-Holland en Brabant. Uiteraard is ons bereik wel een stuk verder en hebben we landelijke klanten en zelfs wereldwijd. Met een achtergrond uit drukwerk en reclamebureau kunnen we wel zeggen dat we een schat aan ervaring hebben op gebied van vormgeving én productie.

Inmiddels is Studio Carpe Diem uitgegroeid tot een allround reclamestudio waarbij we de vormgeving verzorgen van o.a. logo’s, huisstijl, brochures, verpakkingen, beursstands en websites. Klanten waarderen het feit dat ze bij ons voor het totale traject terecht kunnen. Daarnaast spreken we uit ervaring dat wij vaak de wensen en ideeën van onze klanten feilloos weten te vertalen naar een aansprekend concept. Wij nodigen u graag een keertje uit aan tafel om dit te ervaren.

Uiteraard zijn we altijd in om eens te brainstormen over uw wensen op gebied van vormgeving en reclame. Kom kennis maken met ons!

Paul is de regelateur van de studio. Hij bijt zich graag vast in complexe vraagstukken en komt tot oplossingen voor elk vraagstuk op grafisch en productiegebied. 

Geen idee of vraagstuk is te gek, Paul ontzorgt graag de klanten. Zijn kennis van productie en handels-geest zorgen ervoor dat hij altijd gaat voor de beste oplossing!

Neem de proef op de som en neem contact op!

Walter is de creatieve drijfveer achter Studio Carpe Diem. Elk project is voor hem een uitdaging of het nu gaat om een logo, visitekaartje of website.

Walter is altijd bezig met trends op het gebied van design, of het nu gaat om drukwerk, websites, eten, kleding of interieur. 

Ook eens sparren over lettertypen, vormgeving of design? Neem contact op met Walter.

Angela is onze helpende hand op het gebied van vormgeving. Haar grafische opleiding zorgt er voor dat we altijd een paar extra creatieve handen hebben. 

Angela zorgt voor accurate uitwerking van de creatieve concepten op offline-  én online gebied. 

Naast haar woordspelingen en enthousiasme heeft  ze echt nog tijd om hard aan de slag te gaan.. Test haar gerust!