Kennis maken met ons?

Net onder de rook van Rotterdam én een klein stukje over de Moerdijk ligt onze Studio. Hiermee wordt gelijk duidelijk in welk gebied wij vooral actief zijn; Zuid-Holland en Brabant. Uiteraard is ons bereik wel een stuk verder en hebben we landelijke klanten en zelfs wereldwijd. Met een achtergrond uit drukwerk en reclamebureau kunnen we wel zeggen dat we een schat aan ervaring hebben op gebied van vormgeving én productie.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround reclamestudio waarbij we de vormgeving verzorgen van o.a. logo’s, huisstijl, brochures, verpakkingen, beursstands en websites. Klanten waarderen het feit dat ze bij ons voor het totale traject terecht kunnen. We spreken uit ervaring dat wij vaak de wensen en ideeën van onze klanten feilloos weten te vertalen naar een aansprekend concept. Wij nodigen je graag een keertje uit aan tafel om dit te ervaren. Wie wij zijn?

Walter van Wijk

Eigenaar & art-director

Walter is de creatieve drijfveer achter Studio Carpe Diem. Elk project is voor hem een uitdaging of het nu gaat om een logo, visitekaartje of website.

Walter is altijd bezig met trends op het gebied van design, of het nu gaat om drukwerk, websites, eten, kleding of interieur. Ook eens sparren over lettertypen (let op hij heeft een tik met lettertypen), vormgeving of design? Neem contact op met Walter.

Waar kan je Walter voor wakker maken?
Muziek / Plaatjes draaien / U2 / Films / Koken/ Biefstuk / Rode wijn / Londen / Fotografie / Tennis en de borrel erna

Paul Zoeteman

Eigenaar en managing director

Paul is de regelateur van de studio. Hij bijt zich graag vast in complexe vraagstukken en komt tot oplossingen voor elk vraagstuk op grafisch en productiegebied.

Geen idee of vraagstuk is te gek, Paul ontzorgt graag de klanten. Zijn kennis van productie en handels-geest zorgen ervoor dat hij altijd gaat voor de beste oplossing! Neem de proef op de som en neem contact op!

Waar kan je Paul voor wakker maken?
Z’n bootje / Fietsen / Tennis / Bioscoop / Modelbouwen

Hans Zoeteman

Online marketing specialist

Hans is specialist op het gebied van SEO, website optimalisatie en social media. Op deze manier heeft de klant inzicht in de statistieken van zijn website of social media pagina.

Hans kijkt welke online marketing instrumenten passen bij jouw bedrijf, ambities en klanten. Denk bijvoorbeeld aan Google AdWords, E-mail marketing, Re-marketing, Social Media marketing.

Waar kan je Hans voor wakker maken?
Chocolade en dan vooral Tony Chocolony zeezout  / Hamburgers / Honden / Drankje met vrienden / Uit eten / Rondje hardlopen in het park

Meer informatie opvragen?

Contact

Noordeinde 88
3341 LW H.I. Ambacht
Telefoon 078 – 6822001
info@studiocarpediem.nl
www.studiocarpediem.nl

Onze diensten

• Marketing
• Concepten
• Vormgeving
• Verpakkingen
• Websites
• Website optimalisatie

Je kan ons volgen

© Auteursrecht 2020 – Studio Carpe Diem | Privacybeleid

×

Hoi!

Klik op één van onze beschikbare medewerkers of stuur een e-mail naar info@studiocarpediem.nl

×