Diensten

Blijf zichtbaar! Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende scan.

Vormgeving

De kracht achter elke boodschap is de vormgeving. Of het nu om web, print, verpakking of andere uitingen gaat. Aan de hand van onze strategie gaan we bepalen welke vormgeving we inzetten.

Door onze jarenlange kennis en ervaring die we hebben opgedaan in het grafisch proces kennen we het klappen van de zweep. Ontwerpen die aanspreken bij uw doelgroep, vernieuwend en aanzetten tot conversie. Want dat is het doel van onze vormgeving; zorgen dat uw doelgroep met u in contact komt. Studio Carpe Diem is een full service bureau dat vormgeving verzorgt op alle gebieden; print, web, verpakkingen, beursstands en alles wat u óf wij kunnen bedenken. Het creatieve proces is inspirerend en zorgt voor een nieuwe blik op uw dienst of onderneming.

Uiteraard verliezen wij bij de vormgeving het productieproces niet uit het oog want zo blijven de kosten beheersbaar.

Website realisatie

Bent u toe aan een nieuwe website? Bij Studio Carpe Diem helpen we u graag op weg. Websites zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Immers in deze 24 uurs economie willen mensen te allen tijde informatie kunnen opvragen of vinden. 

Naast gedrukte media is de website het visitekaartje voor uw bedrijf. Vaak is uw website zelfs het eerst contact met uw doelgroep.

Wij denken graag mee om het optimale rendement uit uw website te halen. Door de vormgeving, door de gebruiksvriendelijkheid, door de boodschap en de vindbaarheid waarmee u uw doelgroep wil bereiken. Uiteraard gaan we voor een goed en doordacht ontwerp wat aansluit bij uw huisstijl.

Belangrijk aspect wat we daarbij niet uit het oog verliezen is de gebruiksvriendelijkheid en het technische gedeelte. Zorg ervoor dat uw website responsive is, immers de doelgroep verplaatst zich grotendeels op tablet en smartphone.

 

Print

Nog steeds onmisbaar, gedrukte media. We worden vandaag de dag overstelpt met reclame en informatie. Borden, banners, advertenties, magazines, verpakkingen…. Op alle manieren en van alle kanten komt de informatie op ons af. Een enorme hoeveelheid info waarin u zich moet proberen te onderscheiden.

Onderscheiden met spraakmakende acties, met een herkenbare uitstraling, op plekken waar het niet verwacht wordt, of juist wel. Advertenties in magazines, een eigen magazine, folders, direct mailings of leaflets. De kracht van geprint of gedrukt materiaal is nog altijd onvoorstelbaar en speelt nog een immense rol in ons dagelijks leven.

Daarnaast kunt u er aan denken om uzelf te profileren op bijvoorbeeld de weg of op een beurs. Stuk voor stuk gelegenheden om uw naam eens extra te benadrukken en op die manier kunt u úw boodschap overbrengen. Reclame langs de weg, op een billboard, op een vrachtwagen, op een pand, in de lucht. De mogelijkheden zijn ongekend.

(Online) Marketing

Simpel gezegd, hoe gaan we uw bedrijf of dienst aan de man brengen. Dit gaat natuurlijk wel wat verder. Wat is uw doelgroep, welke boodschap wilt u overbrengen, via welke kanalen?

Gaan we online of offline campagnes inzetten? Belangrijk is om dit van tevoren duidelijk in kaart te brengen zodat we later in het proces geen tijd verliezen en de te volgen weg helder blijft voor iedereen. Samen een plan uitstippelen welke kant we opgaan. Daarom is het prettig om elkaar te leren kennen én elkaars wensen en ideeën. Aan de hand daar van gaan we aan de slag met een plan en strategie. Welke middelen gaan we inzetten, in welk tijdsbestek, op welke doelgroep richten we ons?

Stuk voor stuk vragen die de basis vormen van een succesvolle formule. Een formule die we met elkaar samenstellen of waar nodig kennis inschakelen van professionals waar we mee samen werken.